Blog Archives

Pénügyi beszámoló 2017

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség 2017-es pénzügyi beszámolója. Az innen letölthető anyagok, dokumentumok bárki számára elérhetőek, de továbbra is a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tulajdona! Írásos hozzájárulás nélküli felhasználása, továbbadása illetve az anyagokból publikálása tilos, jogi következményeket von maga után!

Szakmai beszámoló 2017

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség 2017-es szakmai beszámolója. Az innen letölthető anyagok, dokumentumok bárki számára elérhetőek, de továbbra is a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tulajdona! Írásos hozzájárulás nélküli felhasználása, továbbadása illetve az anyagokból publikálása tilos, jogi következményeket von maga után!

Pénzügyi beszámoló 2016

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség 2016-os pénzügyi beszámolója. Az innen letölthető anyagok, dokumentumok bárki számára elérhetőek, de továbbra is a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tulajdona! Írásos hozzájárulás nélküli felhasználása, továbbadása illetve az anyagokból publikálása tilos, jogi következményeket von maga után!

Szakmai beszámoló 2016

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség 2016-os szakmai beszámolója. Az innen letölthető anyagok, dokumentumok bárki számára elérhetőek, de továbbra is a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tulajdona! Írásos hozzájárulás nélküli felhasználása, továbbadása illetve az anyagokból publikálása tilos, jogi következményeket von maga után!

Beszámoló 2015

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség 2015-ös beszámolója. Az innen letölthető anyagok illetve dokumentumok bárki számára elérhetőek, de továbbra is a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tulajdona! Írásos hozzájárulás nélküli felhasználása, továbbadása illetve az anyagokból publikálása tilos, jogi következményeket von maga után!

Pénzügyi beszámoló 2015 (főkönyvi kivonat)

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség 2015-ös pénzügyi beszámolója. Az innen letölthető anyagok, dokumentumok bárki számára elérhetőek, de továbbra is a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tulajdona! Írásos hozzájárulás nélküli felhasználása, továbbadása illetve az anyagokból publikálása tilos, jogi következményeket von maga után!

Beszámoló 2014

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség 2014-es beszámolója. Az innen letölthető anyagok illetve dokumentumok bárki számára elérhetőek, de továbbra is a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tulajdona! Írásos hozzájárulás nélküli felhasználása, továbbadása illetve az anyagokból publikálása tilos, jogi következményeket von maga után!

Beszámoló 2013

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség 2013-as beszámolója. Az innen letölthető anyagok illetve dokumentumok bárki számára elérhetőek, de továbbra is a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tulajdona! Írásos hozzájárulás nélküli felhasználása, továbbadása illetve az anyagokból publikálása tilos, jogi következményeket von maga után!

Pénzügyi beszámoló 2013

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség 2013-as pénzügyi beszámolója. Az innen letölthető anyagok, dokumentumok bárki számára elérhetőek, de továbbra is a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tulajdona! Írásos hozzájárulás nélküli felhasználása, továbbadása illetve az anyagokból publikálása tilos, jogi következményeket von maga után!

Beszámoló 2012

A Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség 2012-es beszámolója. Az innen letölthető anyagok illetve dokumentumok bárki számára elérhetőek, de továbbra is a Komárom-Esztergom Megyei Polgárőr Szövetség tulajdona! Írásos hozzájárulás nélküli felhasználása, továbbadása illetve az anyagokból publikálása tilos, jogi következményeket von maga után!